Göteborgstripp och hökattack

Igår styrde vi kosan mot Göteborg och Universeum. Ett himla trevligt ställe där man kan slå ihjäl många timmar utan problem. Det var spännande med ormarna och hajarna tyckte ungarna, och även mammutarna var häftiga. (Robotar. Vet att de är utdöda eftersom det inte fanns några papputar. Jag är väl inte galen heller.)

   Väl värt ett besök om man inte har provat. En kul dag tills vi kom hem och såg att vår stilige tupp Gert lämnat jordelivet i ett moln av fjädrar. Hökjäv**n hade varit framme och på något sätt tagit sig in i gården och tagit honom. Så nu har vi ingen stortupp utan får vänta in att någon av ynglingarna växer till sig. Så jäkla typiskt… Nu blir det till att totalsäkra hönsgården plus att vi idag fixat till en ny säker hage till kycklingarna. Så nu blir det att kollapsa i soffan. Glad fredag på er!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s