Köksträdgårdsbygge

Håller på som bäst att fixa ett litet mer ordentligt köksträdgård för pallkragar. (En granne undrade om vi byggde en hage för dinosaurier, men nejdå. För det första är de tydligen utdöda och för det andra har vi tillräckliga problem att hålla våra kycklingar instängda)

Hursomhelst. Jag har gett mig f-n på att de där behornade monstren (som är mycket värre än dinosaurier om ni frågar mig) skall kunna stängas ute. Så därför blir det hyfsat höga staket runt om, plus att jag nog måste sätta nåt slags nät så inte mina jordfräsankor tar sig in. Får se hur det blir! 

 Kul ska det bli iaf. Tyvärr är jag gräsänka med två små som verkat ge sig den på att bråka nonstop, så inte blir det mycket gjort åt gången. Får kämpa på så gott det går. 😊

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s