Skepp ohoj!

Det är väldigt mycket pirater här hemma för tillfället. Det leks pirater och det pratas pirater. Gärna i kombination med dinosaurier á la ”vi leker att vi är pirater som jagad av dinosauriepirater” och så vidare. Otroligt att alla ungar verkar genomgå nån slags piratfas, ännu mer konstigt eftersom våra inte går på dagis och får influenser därifrån. Kan inte tänka mig att vi föräldrar påverkat så mycket. Eller? Kan det vara mitt träben..?

Hursomhelst. E1 ville gärna ha en pirathatt som kompisen har. Dock blir jag ibland så jäkla less på hur plastiga och fula många utklädningsgrejer för barn är. Dålig kvalitet och skitdyrt. Så när jag fick se en ”vanlig” hatt på H&M:s rea så fick jag en liten snilleblixt och fixade om den till en pirathatt. 

 Da daa! En finfin pirathatt i ull för blygsamma 70 riksdaler. Sonen är supernöjd och har haft på den hela dagen. Fick en liten reprimand dock för att den saknar dödskalle men det får väl fixas senare… 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s