May the force be with you

Sommaren är ju ingen höjdare när det gäller tv alltså. Sambon är borta på jobb och jag är däckad framför första Star Wars-filmen. Den riktiga ettan, obs, inte den nya skiten. Kult i och för sig, men kanske inte det fräschaste som kan visas…

  
Fick dock en liten uppenbarelse: har alltid stört mig på att Han Solo alltid fattar precis vad Chewbacca säger, fast allt låter likadant. Sen slog det mig: det måste ju vara EXAKT så det låter för utomstående när jag pratar med min 1,5-åring…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s