Mors Dag

  

Pustar ut efter några dagars intensivt umgänge med svägerska + två barn. Först Liseberg och övernattning på Barken Viking i Göteborg. Det hotellet rekommenderas, mysigt rum och E1 var mäkta imponerad över att vi hade båtfönster. Bara en sån sak.

Sen hade vi tills idag besök av gänget här hemma istället, jämngamla kusiner vilket innebär mycket rolig lek men även hög ljudvolym och sömnsvårigheter. Så bästa morsdagspresenten hade varit att få se Mästarnas Mästare i lugn och to och sen få en natts ostörd sömn. 

Jo tjena…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s