Ikea-tips!

Har jagat efter en skohylla som kan härbärgera våra ca två miljoner skor och skid- och rullskidpjäxor (som tydligen alltid måste stå framme oavsett årsti, men jag är inte bitter) men inte hittat detta. Men var på Ikea och fick en liten snilleblixt när jag såg tv-bänken Lack, det borde funka! Och det gjorde det. Två stycken blev det och de passade precis in i hallen.

  
Nu ska det väl kunna bli ordning! Jag är försiktigt optimistisk. Tacka vet jag ikea!

Hur det var att skruva ihop dem med ”hjälp” av en treåring och en ettåring låtsas jag inte om nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s