Huvudsak

IMG_8130
Jag gillar verkligen att köpa gamla örngott på loppis, speciellt såna där gamla broderade. Här hittade jag fina till lillkillen, praktiskt nog med rätt initialer!
När jag köper såna undrar jag alltid vem som broderat dem, hur det såg ut hos dem, ifall de lever idag och ifall de satt många många kvällar och broderade på grejer att lägga i sin brudkista – precis som jag vet att min mormor gjorde. Så mycket jobb och omsorg som har lagts i dessa broderier, och sen slumpas de bort för en femma på loppis. Hoppas de skulle bli glada om de visste att sakerna fått nytt liv hemma hos någon annan. Jag vet iallafall att jag är glad för dem!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s