En Sån Där Människa…

… tvättar antagligen inte håret med sambons duschcreme för att sedan spraya i lite Spöket Laban-balsam. Men men.
Jag har väl aldrig varit nån slags krämnazi med världens mest välsorterade badrumsskåp direkt. Men innan jag gick hem på mammaledighet för ca hundra år sen så jobbade jag på ett spa (och är ju fortfarande anställd där om man ska vara petig), och var omgiven av skönhetsbehandlingar och krämer dagarna i ända. Och man kan ju säga att min sk ”dagliga skönhetsrutin” har förändrats lite sen dess. Det finns så mycket annat nuförtiden som jag hellre lägger min enooorma föräldrapeng på. Och då får fasen skönheten lida.
Härom dagen fick jag iallafall en parfym av min sambo. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt ifall jag ska ta det som en förolämpning eller ej.

IMG_6944.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s