80-årskalas

Idag fyllde min farmor 80 år så vi åkte dit på lite födelsedagsfika. E1 fick bära blombuketten, mäkta stolt över detta och över att han dagen till ära hade sin ”schipps” på sig. (Att han sen kunde äta typ sin egen vikt i tårta gjorde ju inte saken sämre)

IMG_6319.PNG
Buketten plockade jag strax innan vi åkte: ringblommor, praktmalva och luktärt. Den blev så himla fin och doftade nästan löjligt gott. Till nästa år vill jag klä hela trädgården i ringblom och luktärt, jag bara älskar dem!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s