Mössfabrik

Har påbörjat mösstillverkning inför hösten. Jag brukar sy lite mössor både till mina egna och till familjs och vänners barn. Det är så himla kul att man blir beroende av det, och fort går det! Ett bra tidsfördriv, speciellt när man som jag åkt på en förkylning och mest häckar inomhus för tillfället…
Här är några av dem jag gjort hittills:

IMG_6207.JPG
Sen stansar jag namnet på ett litet hänge, bra för dem som har barn som går på dagis! Lite roligare än att skriva namnet inne i mössan.

IMG_6209.JPG
Dock tycker jag ofta att de tyger man kan köpa i tygaffärer är lite trista. Inte att de inte är fina, för det är de, bara det att man lätt känner igen tygerna på de hemgjorda mössor man kan se lite varstans. Därför köper jag fräscha secondhandkläder och gör mössor av. Då blir mössorna lite mer unika eftersom varje plagg bara räcker till en eller ett par mössor. Och billigt blir det också, plus mer miljövänligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s