”Iiihhhh!”

Om man skulle fråga min kära sambo vilken som var dagens höjdpunkt skulle han antagligen säga att det var när han med illa dold munterhet försökte hjälpa mig att få ur en äcklig jäkla älglus ur mitt relativt tjocka långa hår medan jag (givetvis naken i duschen också) stod och pep på ett föga kraftkvinnomässigt vis ”ta booooort deeen!!”. Det var enligt mig inte dagens höjdpunkt alls.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s