Godistips

Köpte såna här på Coop idag åt den lille terroristen. Nu när han blir mer och mer medveten om godis och sånt kan det vara lite svårt att ducka för det, men såna här kan ju vara ett roligt alternativ samtidigt som de inte innehåller en massa tillsatt socker och allmän skit.

IMG_6114.JPG

IMG_6112.JPG
Han tyckte det var roligt och gott. Lite dyrt är det ju dock, två små rullar kostade ca 9 kr, men å andra sidan ska de ju inte ha så mycket. Och sen kan man ju då även få känna sig som en riktigt duktig och hälsosam mor (och välja att ignorera det faktum att han fick korv och makaroner till lunch).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s