Omstart

Känns som att vädret gör att saker liksom startar om nu, både blommor och grönsaker har gjort ett litet ryck, precis som om de trodde att det är vår istället för nästan höst. En nästan död jordgubbsplanta har vaknat och fått nya kart.

IMG_6085.JPG
Rabatten på sidan av hösten har varit ett sorgebarn hela sommaren, de frön jag sådde där i våras har inte alls velat samarbeta utan vuxit upp till skruttiga halvvissna små krakar. Men nu efter lite hysteriskt regnande (vem hade kunnat ana att blommor vill ha massa vatten hela tiden liksom) så har allt exploderat nu. Ringblommor är fantastiska!

IMG_6096-1.JPG
Hoppas nu att vädret håller i sig ett tag till…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s