Tisdagsninja

Tassar så tyst jag kan uppför trappan med E2, in i sovrummet. Lägger försiktigt försiktigt ner henne i sängen, vågar knappt andas. Smidigt som en ninja lägger jag mig ljudlöst bredvid. Kommer på att jag glömt (!) ta av mig byxorna. Tyst, ja för att inte säga panterlikt, tråcklar jag av mig dem och släpper dem försiktigt på golvet. Drar upp täcket och lägger mig tillrätta. Andas ut efter den stora anspänningen det innebär att absolut inte väcka det barn som sover. Sträcker mig sen efter mobilen för lite kvällsslösurfande och lyckas då på något outgrundligt vis sätta på ”Sommar i P1” på HÖGSTA volym. Alltså på riktigt högsta. 30 cm från E2:s öra. Vinjettens ystra stråkar skär genom tystnaden i uppskattningsvis 130 dB innan jag efter inte helt panterlikt eller ninjamässigt fumlande lyckas stänga av fanskapet.

Jodå, det går bra nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s