Skön lördag

Även om man är mammaledig och är ”ledig” (ha!!) hela tiden så är det lite skönt när det är helg. E2 körde ju visserligen upp mig i ottan men storebror fick sova lite längre, alltid skönt när man kan mata de små odjuren i omgångar. Aningen mindre kaosartat då och kanske man tillochmed kan få äta i normal takt själv.
Blev en liten loppistur på förmiddagen med, dock utan större framgång. Brukar gärna vilja vara själv när jag kör loppisrundor men vad gör man när man är gräsänka? Ungarna skötte sig fint men blir inte samma flanerande i lugn och ro när man försöker undvika att deras teleskoparmar ska dra ner varenda porslinsfigur på hela stället…

IMG_5398-1.JPG
Väl hemma kunde jag iallafall konstatera att det börjar gro i landet!

På eftermiddagen hade vi lite kalas för min lillebror som fyllde 25. Blev riktigt nöjd med tårtan!

IMG_5483.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s