Nu är det krig…

Jag. Är. Så. Trött.
E2 har precis blivit sex månader och vi har bestämt oss för att inleda Operation Stoppa Sugfisken. Ända sen hon föddes har jag fungerat som stor mänsklig napp från ca 19.00 varje kväll, fram tills hon vaknar på morgonen, med bara korta tuttfria pauser. Detta är ju såklart inte hållbart i längden och jag har börjat få ont här och var på grund av jag fått sova i konstiga ställningar.
Naturligtvis har jag ju mig själv att skylla som låtit det fortgå så länge. Men Minsta Motståndets Lag är en lag som är väldigt lätt att följa. Och speciellt när man är ensam hemma med en tvååring som man ska få att sova, så är det lätt att ta till alla medel för att hålla bebisen på gott humör (tyst). Vill hennes höghet endast sova med sin mors slöstrutar i munnen, ja då får hennes höghet detsamma.
Peppar peppar så har det gått bättre än väntat, mycket på grund av att det verkar som att vi äääntligen hittat en napp som hon verkar acceptera. Den är mjukare och sladdrigare och ska efterlikna moderns (sladdriga?) boobs lite mer. Men helt utan strid tänker hon ju inte ge sig och det har blivit många uppvak de senaste nätterna. Så just nu sitter jag som en zombie med en tidning i soffan medan sambon snickrar lite på övervåningen tillsammans med E1. Imorrn får jag ta tag i lite roliga grejer igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s