Ja men då så…

… då skulle man ju komma på något alldeles briljant och intresseväckande att komma med såhär första inlägget. Misslyckades med detta och eftersom inspiration enligt Jan Guillou tydligen är för amatörer så får det bli en liten presentation istället.

Alltså, ”From Dalsland With Love”? Kommer denna blogg nu uteslutande handla om hur man bäst pimpar upp sin sänkta Volvo 740 med kjolpaket och vindrutetärningar tänker ni nu kanske? Nja, dessvärre inte, ifall det var det ni var ute efter. Den kommer snarare handla om mig och mitt, stort och smått.

Jag är en tjej på 30+ som för drygt två år sen tillsammans med min sambo köpte ett torp, precis på gränsen mellan Dalsland och Bohuslän. Kort därefter fick vi en liten son men påbörjade ändå Operation Totalrenovering. Just det. Big No-No.

Efter typ ett år så var huset dock beboeligt igen och vi flyttade in. Sedan dess har vi jobbat på med huset och även fått ett barn till, denna gången en dotter. Joråsåatt, det gäller ju att göra sitt för artens fortlevnad.

Som föräldraledig är man ju ungefär lika upptagen som en mexikansk turisttoalett, men tänkte ändå att det kunde vara läge att börja blogga nu, eftersom jag haft tankar på det en tid. Och nån gång ska man ju börja! Några av mina intressen – det som jag kanske främst kommer skriva om – är hemmafix och sånt pyssel, DIY och återbruk, lite matlagning kanske och om drömmarna om självhushållning. Och så kanske lite om föräldraskapet och mina barn, som vi för enkelhetens skull kan kalla E1 och E2.

Mycket nöje! Kram J.

(Det där om En Sån Där Människa, det återkommer jag till)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s